2/4/09

Aquest no és un bloc nou. És un bloc d'inici ajornat. I el moment, crec, ha arribat.

Els còmics de la Di són el que textualment es pot entendre: els que primer rumia i després dibuixa la Diana, la meva companya des de fa quinze anys, pel viatge de la vida.

Tot va començar a partir d'una proposta sorgida del grup que fem la revista de l'associació de mares i pares de l'escola de primària on assisteixen els nostres fills. Com que a la Diana li agrada dibuixar, li vaig proposar que fes un còmic per cada número que es publiqués de la revista. De seguida s'hi va apuntar, perquè és de si fàcil, no perquè cregués que els seus dibuixos poguéssin agradar, que en això, és força escèptica. Però poc a poc varen cuallar, van ser molts, sobretot al principi, que em van fer arribar l'enhorabona pel nou còmic de la revista. Val a dir que m'ho van dir més a mi que a ella, ja és ben estrany.

De llavors ensà, diria que la Di s'ha fet un prestigi (encara ho dubtes Di?).

Doncs bé, amb l'afany de que, a qui pugui interessar -i agradar- en tingui un fàcil accés, aniré publicant en aquest, el seu bloc, aquesta dibuixos frescos, optimistes, glomorosos, coquetons, estilitzats, provocadors, tendres i inocents. Tingueu-ho en compte, l'argument és pensat per nens de primària.

Qui sap, jo he tingut la sort de veure dibuixos de la Di que estarien més aviat dirigits al públic adult. Potser s'engresca i acabem podent inloure'ls aquí.

Sense un ordre establert, aquí teniu doncs la primera entrega. Que el disfruteu!.


1 comentari:

Arda ha dit...

Tinc enveja. Una enveja sana i una admiració sincera per els dibuixos de la Diana. Perquè jo en soc incapaç de fer.ne. Tot i que m'agrada molt dibuixar i pintar, jo soc una "copiadora", no tinc el talent que cal per imaginar els meus propis personatges.
Diana, ets genial!.
No deixis mai de posar en pràctica aquest do que tens. En volem gaudir.